LJUDABSORBENTER

Besväras ni av höga ljudnivåer på jobbet?

Då är ljudabsorbenter den rätta lösningen för er. Bättre koncentration, resultat och hälsa är bara några fördelar med ljudabsorbenter.

Vad är ljudabsorbenter?

Ljudabsorbenter används för att dämpa ljudnivån och för att stoppa ljudreflektioner från att spridas i ett rum.

Ljudabsorbenter finns i olika storlekar, typer och färger för att uppfylla dina krav på design, budget och hållbarhet.

Hur fungerar ljudabsorbenter?

Ljudvågor studsar på hårda ytor som tak och väggar, och sprider sig i rummet som en löpeld. Men när ljudvågorna når ljudabsorbenterna fastnar ljudet där, förvandlas till hetta och stoppas från att reflekteras tillbaka in i rummet.

Promenera utomhus en kall vinterdag precis efter första stora snöfallet och du kommer märka att omvärlden har tystats ner. Allt låter annorlunda, eftersom luften fastnar mellan de små snökristallerna och omvandlas till hetta. På samma sätt fungerar ljudabsorbenter.

Vad kostar ljudabsorbenter?

Våra ljudabsorbenter kostar från 840 kr, men finns i alla prisklasser, allt från billiga ljudabsorbenter till dyrare. Precis som med mycket annat, får man vad man betalar för. Du hittar mängder av ljudabsorbenter för kontoret hos oss och hos DPJ.se, som har ett brett sortiment av ljudabsorberande produkter för alla kontorsmiljöer.

Golvskärmar & skärmväggar

Med golvskärmar och skärmväggar kan ni enkelt skärma av öppna kontorslandskap. Skapa flera rum i rummet med privata och lugna utrymmen där medarbetarna kan arbeta ostört.

Populärast just nu

softline-golvskarm (1)

Läs mer

Softline 50 Golvskärm

silence-golvskaerm

Läs mer

Grinda Golvskärm (Komplett)

softline-golvskarm

Läs mer

Golvskärm Softline 30 mm (Komplett)

lintex-edge-golvskaerm

Läs mer

Lintex Edge Plus Golvskärm

focus-portabel-golvskaerm (1)

Läs mer

Focus Portabel Golvskärm

Bordsskärmar

Bordsskärmar är en effektiv lösning för att skapa en privat yta i öppna kontorslandskap. Få en insynsskyddad och lugn kontorsplats med ljudabsorberande bordsskärmar. 

Populärast just nu

calm-bordsskaerm

Läs mer

Grinda Bordsskärm

softline-30-nedhangande-bordsskarm-paketpris (1)

Läs mer

Softline 30 Bordsskärm

soneo-bordsskarm

Läs mer

Soneo Bordsskärm

lintex-edge-bordsskaerm (2)

Läs mer

Lintex Edge Bordsskärm

dezibel-flex-portabel-bordsskaerm

Läs mer

Dezibel Flex Portabel Bordsskärm

Väggabsorbent

Väggabsorbenter är både snyggt och praktiskt, inte minst för trånga kontorsutrymmen. Kontoret får en snygg inredningsdetalj, ljudnivån dämpas och kontorsytan maximeras.

Populärast just nu

fazett-vaeggabsorbent

Läs mer

Fazett Väggabsorbent

lintex-edge-vaeggabsorbent

Läs mer

Lintex Edge Väggabsorbent

triline-wall

Läs mer

domo-wall

Läs mer

soneo-wall

Läs mer

Övriga ljudabsorberande lösningar

För maximal ljudabsorption kan det vara bra att kombinera ljudabsorbenter med andra lösningar, som t.ex. med textil. Knepet är att undvika hårda ytor, eftersom ljudvågorna reflekteras i dessa.

Gardiner

Gardiner är ett bra komplement till ljudabsorbenter och så mycket mer än bara en snygg inredningsdetalj. Gardinerna förbättrar ljudnivåerna i rummet och fångar upp ljudvågor.


Gardinerna måste ha ett kraftigt tyg
för att kunna motverka ljudvågorna. Besök MyWindow för att få hjälp av experter med att hitta gardiner som har bra ljudabsorption och som är måttanpassade efter ert kontor.

Mattor

Mattor är bra för ljudabsorbering i stora lokaler med hårda golv, t.ex. betonggolv eller hårda träparketter. Mattorna fångar upp ljudreflektionerna och kan dämpa ljudnivåerna.

Välj mattor av tjockare tyg, som orkar motstå ljudets reflektioner. Ta hjälp av företag som är specialister på mattor, som t.ex. Stoddard eller QM-Mattor, för att få tag i rätt mattor till era kontor.

Ljudabsorberande växter

Gröna växter på kontoret ger inte bara grönska och liv, de är också perfekta som ljudabsorbenter. De tar bort bakgrundssurr och bidrar till en bättre ljudnivå på kontoret som är mer behaglig att befinna sig i.

Välj ljudabsorberande växter som t.ex. en mossvägg eller placera bara vanliga krukväxter på skrivborden eller i fönstren.

TILLFÄLLIGT ERBJUDANDE

FRI FRAKT

I HELA SVERIGE